URGENT

Es presenten dues ofertes per gestionar el bar del Casal d’Avis del centre

Compartiu aquesta història

A principis del mes d’abril es va obrir, de nou, la licitació del bar del Casal d’Avis del centre de Palafolls. Aquesta és la cinquena vegada, en els últims anys, en què s’ha de licitar aquest servei després que els concessionaris anteriors abandonessin la seva gestió. Ara, la tasca del consistori és avaluar i validar ambdues propostes per decidir qui serà el nou adjudicatari d’aquest servei. 

Segons la convocatòria, el termini d’execució del contracte serà de tres anys i l’adjudicatari haurà de comprometre’s al manteniment i neteja del local i les instal·lacions. Per part de l’Ajuntament, la regidora de Gent Gran a l’Ajuntament de Palafolls, Marta Alabart, va informar fa unes setmanes que el consistori faria un acompanyament al nou concessionari per tal de facilitar la gestió del servei de bar. 

Aquest és el cinquè cop que el consistori licita la gestió d’aquest equipament i, és que, el darrer concessionari va decidir deixar el bar a finals del passat novembre, només 6 mesos després de començar a prestar el servei. En els darrers anys, aquest servei ha tingut fins a 5 responsables diferents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics