URGENT

Detenen un home amb un ganivet enfilat a la teulada de l’Institut Montagut de Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Aquest matí, un home s’ha enfilat a la teulada de l’Institut Montagut de Pineda. Un cop dalt l’edifici, ha cridat que volia saltar al buit. Tal com ha avançat Ràdio Pineda, els professors han confinat els alumnes al gimnàs mentre esperaven la presència dels cossos de seguretat. 

Un cop han arribat els agents, han reduït l’home i se l’han emportat a un centre sanitari per ser tractat. I, és que, segons ha comunicat la Policia Local de Santa Susanna, l’home patia un trastorn psicòtic i per això ha actuat de tal manera. 

La situació ha estat controlada ràpidament, gràcies a l’actuació de Mossos d’Esquadra, Policia Local i també el SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics