URGENT

El govern arranjarà l’aparcament del Forroll “abans de Sant Joan”

Compartiu aquesta història

Una de les preguntes formulades a l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, durant la trobada amb l’alcalde del passat dimarts al barri Sant Lluís va ser referent al mal estat de l’empedrat de l’aparcament de l’antiga fàbrica el Forroll del barri.

Alemany va assegurar que abans d’aquest proper Sant Joan haurien d’estar enllestits els treballs de millora d’aquest espai.

Es tracta d’un àmbit on, tot i que està expressament prohibit, els veïns usen habitualment per aparcar davant la manca crónica d’estacionament a Sant Lluís. També és l’espai per on transiten els vianants i usuaris dels diferents serveis i activitats que es fan al Forroll.

En els darrers temps, aquest empedrat s’ha anat degradat i aixecant per l’efecte de les arrels de les oliveres i pins que presideixen l’enjardinat de la plaça. Això dificulta el trànsit de vehicles i persones.

Segons ha sabut RP, la previsió és que s’actui en la part més malmesa, que és la més propera al carrer Sant Miquel. Es farà l’adecentament de l’actual empedrat, eliminant les arrels que provoquen l’aixecament del paviment i garantint un pas planer i segur pels usuaris de l’espai. També es posarà formigó en l’accés de vehicles a l’interior del Forroll, on està localitzat el magatzem de la Brigada Municipal.

Aquesta reparació forma part de l’acord entre el govern i PLS per aprovar la pujada de les ordenances i tributs municipals, que també inclouen altres millores en estacionaments. En aquest 2024 també s’hauria d’acondicionar l’espai de sorra davant del geriàtric o l’espai del carrer Montllor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics