URGENT

El grup de Primera Divisió arrassa davant el Girona B

Compartiu aquesta història

Prop de finalitzar les respectives temporades, els equips palafollencs ja estan disputant els últims partits de les competicions. En aquest sentit, aquest cap de setmana ha estat ben variat pel que fa als resultats esportius. 

En futbol sala, el grup B de Primera Divisió Juvenil del San Luís va guanyar per 7 gols al Girona B (0-7), el primer d’ells 15 minuts després de començar el partit i l’últim quan quedàven poc més de 10 minuts per finalitzar-lo. En el cas del Cadet de Divisió d’Honor, els palafollencs van empatar contra el Caldes per 5 gols. 

En bàsquet, el Sots 21 masculí va guanyar als Jesuïtes per 21 punts (69-48). Pel que fa al Cadet, els dos cadets de l’equip no van tenir tanta sort i és que van perdre davant el Palagolls i l’Arbúcies per 13 (45-58) i 2 punts (42-44), respectivament. 

Finalment, l’equip de Quarta Catalana del C.C Palafolls va guanyar al Lloretenc per 1 gol a casa (1-0) que va arribar al minut 23 per part de Nil Victoria. En el cas de l’Infantil de Segona Divisió, el Palafolls va guanyar al Blanes per 5 gols (5-0) en un dels últims derbis de la temporada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics