URGENT

Els bars de Blanes acullen una nova edició del Pint of Science

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, i durant tres nits consecutives, torna el festival de divulgació científica Pint of Science, de la mà el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB). 

Aquest és un festival que té com a objectiu apropar la ciència i la investigació a la ciutadania en un ambient distès i accessible per al públic. Per fer-ho, l’organitzen a diversos bars de la ciutat per tal de potenciar encara més aquest ambient. En aquest sentit, la intenció és que els participants puguin escoltar, intercanviar opinions i debatre, en un clima més proper per poder fer arribar la ciència. Ho ha detallat Gemma Agell, una de les investigadores del CEAB.

Enguany, la iniciativa se celebrarà al bar Cotton amb 6 sessions que es duran a terme a partir d’avui i fins dimecres de 19:30h fins a les 21h. Agell detalla que aquest espai els dona un ambient proper i càlid on poder explicar tot allò relacionat amb la ciència durant aquestes tres nits.

El festival se celebra de forma simultània i coordinada a diversos països europeus. En el cas espanyol hi participen 67 ciutats que, durant tres dies consecutius, podran gaudir de la ciència d’una forma amena i entretinguda. Aquesta xifra ha augmentat respecte l’any passat en què van participar 56 ciutats espanyoles. Blanes, però, ja és una de les que mai es perd aquest esdeveniment, tot i que va haver d’aturar-lo tres anys durant la pandèmia. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics