URGENT

Malgrat crea el Festival Libèl·lula com altaveu per la creativitat dels joves  

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar posarà en marxa a l’estiu la prova pilot d’un nou acte cultural. Aquest és el Festival Libèl·lula, una festa que busca ser un espai on acollir la creativitat dels joves, a banda de fomentar un oci nocturn alternatiu i impulsar un  consum artístic crític. 

Tal com indiquen des del consistori veí, el festival es vol dur a terme a la plaça Moguer al llarg de dues sessions. La primera d’elles el 15 de juny i la següent el 19 de juliol. La intenció és que el festival barregi música amb DJs locals, actuacions a càrrec de joves artistes locals i actuacions de dansa. A més, comptarà amb la participació de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. 

Ahir al matí es va presentar la iniciativa i es van donar més detalls, com per exemple que la primera sessió comptarà amb l’actuació de Dj Albert System, de ballarins de hip hop i de la cantant malgratenca Laia Soto. La segona sessió repetirà amb Albert System i inclourà a Jorge Peñafiel. A més, a ambdues sessions hi haurà un taller d’estampació de samarretes amb l’artista local Ainoa Giménez i un taller de xapes. 

Pel que fa a la participació dels diables, aquests oferiran una tabalada per obrir les sessions del festival. En el cas de l’Agrupament, els seus membres seran els encarregats del bar que no servirà alcohol. Finalment, el consistori detalla que també hi haurà un Punt Lila per donar suport i acompanyaments a les víctimes en casos d’agressió. La intenció és que el festival sigui un espai lliure de violència masclista i LGTBIfòbica. També hi estarà present el servei intermunicipal RULA que oferirà d’informació i atenció sobre el consum de drogues i alcohol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics