URGENT

Tres patinadores del Club Patí Palafolls guanyen el trofeu Catalunya

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte es va celebrar la final del IV Trofeu Catalunya dels nivells 1 al 7 a Reus. En ell hi participaven els millors patinadors de cada nivell i, en el cas del Club Patí Palafolls, van ser tres les patinadores que hi van participar. Concretament van ser la Nora González, la Carla Gamundi i la Judit Garriga als nivells 2,3 i 4, respectivament. 

A la vegada, el club també va guanyar el premi a la millor afició. Aquest és un reconeixement que el club celebra, ja que suposa una gran implicació per part de les famílies visitar tantes ciutats diferents seguir les patinadores en les seves competicions.

El premi a millor afició els ha donat l’oportunitat de tenir una tecnificació gratuïta per les patinadores del club de la mà de la Federació Catalana de Patinatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics