URGENT

Ja es poden demanar les targetes de resident per aparcar a la zona verda de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Enguany s’ha canviat la manera de sol·licitar aquesta acreditació que s’ha de mostrar al parabrisa del vehicle i que permet estacionar, sense limitació de temps, en qualsevol de les zones verdes de Sant Lluís.

Cal demanar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’OAC, ja sigui a través del web palafolls.cat o, si es prefereix, presencialment a les oficines de l’Ajuntament, però amb cita prèvia.

El termini per demanar-les ha començat aquesta tarda. A partir de les 14h estarà operatiu el tràmit en línia. Al web de RP trobareu l’enllaç per accedir-hi

Un cop es demana, l’Ajuntament estudia que el sol·licitant estigui empadronat a Palafolls i que, a més, el vehicle que es vol acreditar està al corrent de pagament de l’impost de circulació al nostre municipi. Després de les comprovacions es notificarà a l’interessat l’atorgament de la targeta acreditativa i l’endemà ja podrà recollir-la a l’OAC del consistori.

La zona verda entrarà en funcionament el 15 de juny i estarà activa durant els mesos d’estiu, quan el barri rep centenars de visitants del parc aquàtic i dolfinari que busquen aparcament gratuït per estalviar-se l’estacionament del Marineland. Amb les zones verdes es garanteix espais d’estacionament pels veïns del barri. 

La zona verda estarà habilitada fins el 15 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics