URGENT

Els Maduixots organitzen una revetlla de Sant Joan amb Flashy Ice Cream

Compartiu aquesta història

La colla Castellera dels Maduixots de l’Alt Maresme i la Selva Marítima estan acabant de preparar la seva primera gran revetlla de Sant Joan a Palafolls. Serà a la plaça de Poppi i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls.

La revetlla, a més, servirà per celebrar els 10 anys de la colla que agrupa diferents municipis de la zona. Ho ha detallat Mercè Masferrer, co- cap de colla dels Maduixots. 

La revetlla de Sant Joan es farà el dia 23 i comptarà amb un sopar popular amb amanida, segon plat a triar, coca de Sant Joan i copa de cava a un preu de 12€.

El sopar estarà amenitzat amb música en directe amb el grup La Trinxera. Pels  volts de mitjanit començarà el concert dels sabadellencs  Flashy Ice Cream, una formació emergent de trap i reggaeton i rap en català. La jornada acabarà amb una sessió de DJ Sendo. 

Els tiquets per a la gran revetlla de Sant Joan dels Maduixots es poden adquirir a partir del dia 6 de juny  al cafè de Palafolls o als assajos que la costa castellera de l’Alt Maresme fan al Forroll al barri de Sant Lluís els dimarts i divendres de 19h a 20h.

Justament els Maduixots han estrenat aquest divendres passat El Forroll com a seu dels seus assajos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics