URGENT

Ja es poden demanar les sol·licituds per gestionar una barraca a l’AlterFesta

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha aprovat recentment el calendari i els requisits per participar a les Barraques de l’AlterFesta de la Festa Major d’aquest 2024. Enguany, tal com en edicions anteriors hi haurà una disponibilitat de sis barraques que oferiran beguda al llarg de la Festa Major de Palafolls 2024. Ho ha detallat, Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls.

Les entitats interessades en participar, han d’entrar una instància des del tràmit habilitat al web de l’Ajuntament de Palafolls. El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar ahir i finalitzarà el proper 14 de juny. 

Entre la informació que es demana als sol·licitants hi ha el nombre de socis de l’entitat i quantes activitats ha realitzat en el municipi, etc. Un cop es tinguin les dades de totes les entitats, es farà una valoració i es triarà, per puntuació, a qui se li concedeixen les barraques d’enguany de l’AlterFesta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics