URGENT

La Colla Gegantera de Malgrat prepara la cercavila nocturna ‘EnGegant la nit’

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera de Malgrat de Mar, amb la intenció de recuperar les cercaviles nocturnes que s’organitzaven des de l’entitat, ha preparat l’ “EnGegant la nit”, una cercavila que recorrerà els principals carrers de Malgrat de Mar i que acabarà amb una festa a càrrec de Slum Dj’s. Tal com detalla el cap de colla dels gegants de Malgrat, en Li, la intenció és fer una activitat festiva per aconseguir atraure més joves a la colla. 

Concretament, la cercavila començarà a la Plaça de l’Àncora i recorrerà els carrers cèntrics del municipi fins arribar a les Peixateries Velles. Allà Slumb Dj’s oferirà una sessió musical per acabar d’amenitzar la nit a partir de les 24h. 

La intenció després d’aquesta cercavila és continuar recuperant activitats com aquesta. La cercavila començarà a les 22h a la Plaça de l’àncora i s’allargarà fins passada la mitjanit a les Peixateries Velles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics