URGENT

Prop de mitja plantilla de la Policia Local de Palafolls es troba de baixa 

Compartiu aquesta història

A principis d’aquesta setmana, Ràdio Palafolls informava que algunes nits de juliol la caserna de la Policia Local haurà de tancar a causa del gran nombre de baixes laboral que hi ha dins la plantilla. Avui, però, l’alcalde ha posat números a la manca d’efectius policials aquests dies.

Actualment, el cos local de seguretat compta amb 20 agents més el cap de la policia. En declaracions a El Punt Avui, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha detallat que, d’aquests, un d’ells ha marxat a un altre municipi després de guanyar les oposicions i, dels altres, 9 d’ells estan de baixa per diferents motius. 

A la vegada, però, el batlle de Palafolls ha posat en valor l’augment d’efectius policials els últims anys i ha afirmat que properament es preveu cobrir una plaça de sergent que significarà tenir un policia més a la comissaria palafollenca. 

A més, des de l’Ajuntament de Palafolls ja s’ha convocat d’urgència un procés de selecció per crear una borsa d’agents amb la voluntat de suplir les futures baixes d’una forma molt més àgil i no trobar-se en la situació actual les properes vegades. 

Per cobrir les nits que no hi haurà efectius de Policia Local,  l’Ajuntament ja s’ha reunit amb els Mossos d’Esquadra per tal que assumeixin puntualment la vigilància i control del nostre municipi els torns nocturns sense agents locals palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics