URGENT

Una amplia oferta de concerts i una fira inclusiva protagonitzaran la Festa Major de Blanes

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ja ha donat a conèixer alguns dels detalls de la Festa Major de Santa Anna que es durà a terme del 22 al 28 de juliol. Entre els aspectes que van destacar l’alcalde de Blanes i el regidor de Fires i Festes hi ha la persona que durà a terme el pregó de Festa Major. Enguany, l’escollida ha estat Melanie Serrano qui és filla adoptiva de Blanes i jugadora internacional de fútbol i exjugadora del Barça.

Entre altres, també, l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, va informar que aquest any s’ha ampliat l’oferta de balls i concerts tenint en compte altres franges d’edat que ho havien sol·licitat. 

A la vegada, el regidor de Fires i Festes, Quique Pérez, va detallar una de les novetat destacades de la fira d’aquest any. I, és que, la fira d’atraccions serà inclusiva. Concretament, comptarà amb un horari concret en què no hi haurà música ni llums amb l’objectiu que els infants i la població en general amb necessitats especials o alteracions sensorials puguin gaudir també de la fira. 

Pel que fa al programa d’actes, inclou durant set dies activitats de tota mena, com el correfoc a càrrec de la Colla de Diables Sa Forcanera; la Diada Castellera; i les actuacions amb l’Esbart Joaquim Ruyra o l’Orquestra Metropol, els concerts de 31FAM, la Reina del Pop i diverses sessions de DJ’s, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics