URGENT

Malgrat de Mar celebra una nova edició del Nomad Festival

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Malgrat de Mar ha donat el tret de sortida a la quarta edició del Nomad Festival, l’esdeveniment que omple durant tot el cap de setmana el Parc Francesc Macià de dissenyadors, artesans i productes de proximitat, juntament amb actuacions musicals i una àmplia oferta gastronòmica amb diversos foodtrucks, espectacles familiars i una zona de jocs pels més petits. 

La jornada festiva s’inicia aquesta tarda a partir de les 18h i, tal com han anunciat des de l’ajuntament malgratenc, un dels plats forts del Nomad serà la música. Entre les actuacions previstes hi ha les d’ Alma de Pop, un tribut a les veus femenines del pop espanyol; M’en vaig de rumba amb Litus; Ninety’s, un tribut a la música dels 90; i Dasplanta Marley Tribute, un tribut a Bob Marley.

També s’han previst activitats pels més petits de la casa com un pintacares, un taller de circ i jocs del món, a banda de diversos espectacles i contacontes.

L’entrada i totes les activitats seran gratuïtes tant per adults com nens i donarà accés il·limitat a totes les activitats programades. Els interessats poden reservar la seva entrada al web del festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics