URGENT

Lloret no permetrà noves discoteques ni centres de culte al nucli urbà

Compartiu aquesta història

 

 

El ple de Lloret de Mar va aprovar ahir la reforma del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) que prohibeix les llicències d’obertura de discoteques, sales de ball i bars musicals al nucli antic, i amplia la possibilitat d’instal•lar centres de culte religiós a la zona industrial, mantenint –com es feia fins ara– els que hi ha en altres zones.

El govern, va explicar que s’han fixat en l’exemple de Salt i destaquen que va destacar que quan aquesta ciutat només es permetien centres de culte a la zona industrial, “en sorgien de clandestins”. El principal grup a l’oposició, el MILLOR, es va abstenir, ja que defensava que es permetessin els usos religiosos només a la zona industrial.

L’alcalde, Romà Codina, va destacar que fa sis anys que es va crear el pla d’acollida i ciutadania, i creu que ha funcionat molt bé. Segons el batlle s’ha ampliat la possibilitat d’obertura de centres de culte a la zona industrial, mantenint els actuals al centre per que no es pot parlar d’acollida als nou vinguts per després desplaçar-los a les zones industrials.

La reforma del POUM es va fer amb els vots a favor de CiU, el PSC i ICV-EUiA, l’abstenció d’ERC (al govern) i del MILLOR. Només el PP i un regidor no adscrit van votar-hi en contra.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics