URGENT

L’ajuntament de Lloret es personarà com a acusació popular en el cas de Federica Squarise

Compartiu aquesta història

Segur que recorden el cas de Federica Squarise, la turista italiana morta aquest estiu mentre passava uns dies de vacances a Lloret de Mar.
Ara hem conegut que el consistori de Lloret es personarà com acusació popular, amb la representació del reconegut advocat Carles Monguilod.

L’ajuntament vol mostrar el rebuig de la ciutadania respecte a l’assassinat de la jove, i també millorar la imatge de Lloret, acusada de ser un destí insegur arran dels fets.

Carles Monguilod explica que va ser l’alcalde del municipi, Xavier Crespo qui li va proposar que defensés els interessos del municipi. Argumenta que va acceptar perquè creu que exercir l’acció popular és una “decisió encertada” per part de l’ajuntament.

Squarise va desaparèixer l’1 de juliol i una setmana després van trobar el seu cadàver. A hores d’ara hi ha un acusat, Víctor Díaz Silva, que és a la presó de forma provisional i sense fiança.

El cas, es troba en període d’instrucció, a l’espera de convocar el judici que farà a l’Audiència de Girona amb tres magistrats.

L’advocat de Lloret ja ha anunciat que no cobrarà res pels seus serveis a l’ajuntament. La factura l’entregarà com a donatiu a la regidoria de la Dona de Lloret

Nova Ràdio Lloret / RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics