URGENT

Ensurt a Blanes per la caiguda d’un pi de 10 metres

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora, un arbre de grans dimensions ha caigut aquest divendres a la tarda, pels volts de les 4, en un parc infantil del passeig de S’Abanell, a Blanes.

La policia local ha balisat el parc infantil on ha caigut l’arbre, per tal d’evitar que algú s’hi pogués fer mal a l’espera que es pugui retirar l’arbre.

image
L’arbre caigut. Foto Miguel Jiménez

L’incident, molt aparatós, no ha causat cap ferit i hi ha participat patrulles de la Policia Local i dues dotacions de Bombers de la Generalitat, que han actuat durant uns tres quarts d’hora.

Tot sembla indicar que l’arbre, un pi de grans dimensions (10 metres aproximadament) hauria caigut com a conseqüència de les pluges intenses de mitjans d’agost. La terra, encara humida pels més de 40 litres per metre quadrat que van caure, no hauria pogut suportar el pes de l’arbre, molt torçat per l’efecte del vent.

Aquest incident se suma als efectes provocats per l’aiguat, que ja van provocar la caiguda d’arbres i branques en diversos indrets del municipi blanenc.

De fet, del més d’un centenar d’intervencions que es van fer durant aquell cap de setmana, unes 40 van estar relacionades amb aquest fet.

Una de les intervencions més rellevant va tenir lloc al Carrer Colom, davant del Càmping Blanc, on l’arbre va caure sobre un turisme desocupat, de nacionalitat espanyola, que estava aparcat just a sota. Aquest va ser un dels casos on es va haver de requerir la presència dels bombers, així com en un altre cas localitzat al Carrer Ses En l’incident d’avui però, no s’ha de lamentar danys personals ni materials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics