Expedides 300 targetes verdes de resident en la primera setmana

Compartiu aquesta història

Falten 10 dies perquè entri en funcionament la zona verda d’estacionament restringit a Sant Lluís. A partir del dia 15 només els vehicles amb distintiu de resident podran estacionar en els espais pintats de verd del barri. Uns distintius que enguany s’han de sol·licitar a l’OAC, de forma telemàtica o presencial des de fa una setmana.

En aquests dies ja s’han demanat 300 targetes verdes, quan la previsió genèrica és que s’acabin sol·licitant més d’un miler, atenent  la demanda d’altres anys.

La targeta verda de resident, que expedeix l’Ajuntament, s’ha de renovar cada any i cal estar al dia de l’impost de circulació i està empadronat al poble per aconseguir-la.

La zona verda estarà en vigor durant els mesos d’estiu, fins a mitjans de setembre, coincidint amb el pic de visitants del parc aquàtic i delfinari de Palafolls. Des de que el complex turístic fa pagar l’aparcament, molts usuaris buscaven estacionament al barri, fent pràcticament impossible trobar una plaça per deixar el cotxe durant l’estiu. La zona verda ve a garantir espais exclusius només per a residents a Palafolls i estan en funcionament les 24 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.