Els joves de l’IES reben una xerrada d’un jove que va patir un accident de trànsit.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

 Cada any la carretera mata a moltes persones, i d’altres perden la normalitat quotidiana. Una de les bases per eradicar o disminuir al màxim els accidents de trànsit és la conscienciació de la necessitat d’una conducció responsable. Per això la policia local de PLF va engegar la passada setmana una nova edició del curs d’educació viària destinada als joves estudiants de PLF.

Avui els alumnes de l’IES han rebut una xerrada de Juan Carlos Fernández, un jove de 38 de Vilassar que va patir un accident de trànsit que li ha deixat seqüeles físiques. Fernández explicava aquests matí, abans de la xerrada, quines són les intencions d’aquestes xerrades amb els joves de secundària.

En Juan Carlos és monitor de l’Institut Guttman, un centre de referència per al tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, danys cerebrals adquirits o una altra gran discapacitat d’origen neurològic.
Fernández explica quins són els eixos de la xerrada.

L’any passat els alumnes més grans de l’IES ja van rebre una xerrada similar per mirar de conscienciar sobre la importància de les mesures de seguretat passiva tan en motocicletes com en cotxes.

Les xerrades s’aniran fent fins el proper mes de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics