URGENT

Els nois de bàsquet necessiten 4 prorrogues per derrotar al Verges.

Compartiu aquesta història

El partit, jugat al Palauet, va ser molt igualat, com ho demostra el fet d’haver-se de jugar fins a 4 pròrrogues. Un partit on el desgast final va passar factura al Verges, i el PLF va aconseguir endur-se la victòria final 75 a 67. L’entrenador de l’equip, Eloi Alargé explica que el partit va ser molt igualat, tan en el marcador com en les errades dels dos equips.

Aquesta és la segona victòria consecutiva del sènior masculí, que es col·loquen en 8a posició a la taula. Segons Alargé, la segona volta sempre ha resultat més positiva al sènior masculí de PLF.

La propera jornada els nois jugaran a la pista de l’Olot, 12s classificats.

Ja són incomptables les victòries del sènior femení, que tot i no fer un bon partit, també es va endur la victòria a casa contra el Amer, 45 a 26. Les noies continuen 2es rera el Bescanó que continuen fortes al capdavant de la taula.

La propera jornada, el sènior femení jugarà a la pista del Cassà, 8s a la taula.

Els més petits del club; els cadets i els preinfantils han patit noves derrotes aquesta setmana. Els dos equips són de primer any, mentre que la majoria dels seus rivals són de 2n any, i això fa que siguin, a vegades partits molt desequilibrats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics