URGENT

Tordera crearà un camí fluvial al marge del riu pel municipi.

Compartiu aquesta història

Segons l’alcalde del municipi, Joan Carles Garcia, Tordera ha viscut d’esquena al riu i ara es vol actuar a la zona perquè esdevingui un espai de trobada. És per això que Tordera ha demanat, a través dels fons estatals, la creació d’un camí fluvial al marge dret del riu Tordera que enllaci la carretera de Fogars fins més enllà de l’N-II. En total, 3,2 quilòmetres de llargada i un cost de 840.000 euros. L’objectiu prioritari és condicionar un espai adequat per als vianants en el qual, a banda del traçat, també s’inclourà mobiliari urbà. L’alcalde explica al diari El Punt que l’actuació s’emmarca en la filosofia del govern de consolidar el paisatge natural del municipi, que, ja al seu moment, es va iniciar amb la posada en marxa del projecte Life de reaprofitament de l’aigua, que, de moment, es manté aturat.

A l’habilitació del camí fluvial cal també sumar-hi cinc projectes més que exhaureixen la partida de 2,5 milions que Tordera rebrà directament del govern de Madrid. La resta d’actuacions comprenen la construcció de les cobertes de les pistes esportives de Sant Andreu i de Sant Pere, el projecte de reforma de la Mina Jalpí a Sant Daniel, la construcció d’un local social a Tordera Park, i el projecte de construcció de la ronda al sector del cementiri vell.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics