PLF vol millorar i ampliar l’oferta actual de fires al municipi.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els primers mesos de l’any, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha realitzat un estudi sobre “Modernització i Optimització de l’Activitat Firal a Palafolls”, que demà es presentarà la fase preliminar al consistori palafollenc.

Aquests document ha analitzat diferents aspectes de les fires que actualment es fan a PLF com ara la Fira de Primavera, la de Complements de Nadal o la PLF TotCanvi, un analisi que contempla tant les ubicacions de les fires, els horaris la distribució en el calendari així com un seguit de premises, amb l’objectiu de millorar i optimitzar l’activitat firal.

A més l’estudi no està tancat, sinó que precissa de la col.laboració dels agents implicats en aquestes activitats, que podran aportar les consideracions que siguin necessaries per millorar-la. Ho explica la regidors de Promoció econòmica de PLF, Dolors Agüera.

La regidora anuncia la intenció de crear noves fires al nostre municipi i avança que una de les previstes giraria entorn a la mostra gastronòmica del nostre municipi, que es celebra a la tardor, i estaria enfocada als productes d’horta ecològica.

L’estudi sobre l’activitat firal a PLF ha estat realitzat per la consultora externa Agilitza i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La presentació de la fase preliminar de l’estudi es farà demà dijous a l’Ajuntament de PLF a partir de la 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics