URGENT

PLF vol millorar i ampliar l’oferta actual de fires al municipi.

Compartiu aquesta història

Durant els primers mesos de l’any, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha realitzat un estudi sobre “Modernització i Optimització de l’Activitat Firal a Palafolls”, que demà es presentarà la fase preliminar al consistori palafollenc.

Aquests document ha analitzat diferents aspectes de les fires que actualment es fan a PLF com ara la Fira de Primavera, la de Complements de Nadal o la PLF TotCanvi, un analisi que contempla tant les ubicacions de les fires, els horaris la distribució en el calendari així com un seguit de premises, amb l’objectiu de millorar i optimitzar l’activitat firal.

A més l’estudi no està tancat, sinó que precissa de la col.laboració dels agents implicats en aquestes activitats, que podran aportar les consideracions que siguin necessaries per millorar-la. Ho explica la regidors de Promoció econòmica de PLF, Dolors Agüera.

La regidora anuncia la intenció de crear noves fires al nostre municipi i avança que una de les previstes giraria entorn a la mostra gastronòmica del nostre municipi, que es celebra a la tardor, i estaria enfocada als productes d’horta ecològica.

L’estudi sobre l’activitat firal a PLF ha estat realitzat per la consultora externa Agilitza i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La presentació de la fase preliminar de l’estudi es farà demà dijous a l’Ajuntament de PLF a partir de la 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics