URGENT

75 parades ompliran demà el centre de PLF per a l’11a fira d’Artesania i complements de Nadal

Compartiu aquesta història

 

Com és habitual, l’últim dissabte del mes de novembre es celebra a PLF la Fira d’Artesania i complements de Nadal, que anualment organitza l’Acep amb col·laboració amb RP i l’Ajuntament.

A partir de les 10 del matí es podran trobar al centre de PLF unes 75 parades, una xifra que representa un augment considerable respecte el nombre de parades de l’edició de l’any passat, quan van participar al certamen una 50a.

El president de l’ACEP, Francesc Tresserras, explica que la fira ocuparà el centre de PLF i que a més tindrà una programació paral·lela amb un espectacle de màgia i un de dansa del ventre.

La 11a edició de la Fira arriba amb una bona salut, com ho demostra el nombre de parades que han sol·licitat instal·lar-se a PLF en aquesta data. Les parades són variades i a banda de trobar elements per decorar la llar per l’arribada del Nadal, també es podrà trobar alimentació, tèxtil i bijuteria. Precisament el president de l’ACEP destaca la gran varietat de productes que es podran trobar a la fira de demà.

La fira s’allargarà fins al vespre, motiu pel qual estarà tallat al trànsit als carrers Francesc Macià, Major i l’Avd. Costa Brava, on es desenvoluparà el certamen de demà. Lògicament tampoc estarà permès aparcar en aquestes vies i els vehicles que estiguin estacionats seran retirats per la grua municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics