RP segueix la jornada electoral a PLF i Catalunya.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest diumenge, quan tanquin les urnes, RP farà un seguiment especial de la jornada electoral. Amb especial interès en el desenvolupament al nostre poble, diumenge us explicarem, minut a minut, l’escrutini de les eleccions a PLF i a la resta de Catalunya.

Per fer-ho organitzarem un ampli desplegament informatiu amb enviats especials als principals punts d’interès. Serem a les seus dels 6 principals partits polítics a BCN per seguir les reaccions dels líders catalans, serem a cada col.legi electoral de PLF per seguir a peu d’urna l’escrutini i des de la seu del Departament de Governació seguirem l’evolució dels resultats vot a vot.

A més analitzarem les dades de participació, les enquestes i els primers resultats oficials amb representants polítics de la nostra població en una tertúlia, tan bon punt tanquin els col·legis. Buscarem les primeres reaccions els representants polítics del Maresme al Parlament.

D’aquesta manera, RP esdevindrà referència informativa de les eleccions al nostre municipi amb anàlisi, valoració i seguiment dels resultats generals i locals.

Tot plegat des dels estudis de RP, i en directe a partir de les 8 menys 5 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics