URGENT

Èxit de la primera jornada de la Mostra Gastronòmica.

Compartiu aquesta història

 

El certamen d’enguany ha passat amb nota la primera de les dues jornades programades. Les 125 persones que tenien entrades van omplir el teatre cap a les 9 del vespre desitjant provar els plats elaborats pels 11 restaurants que prenen part a la 3a Mostra Gastronòmica de PLF.

Després dels parlaments d’inauguració i de la benvinguda de la convidada d’honor, la somelier Gemma Viñolas, es va donar el tret de sortida al certamen amb el que es consolida la Mostra.

El regidor de Turisme de PLF, Xavier Dalmau, considera un èxit haver quasi duplicat la capacitat de l’edició d’enguany de la Mostra Gastronòmica.

Tot i això, Dalmau preveu que en la valoració de la mostra d’aquest any, es posi sobre la taula la possibilitat de realitzar la propera edició en una sola jornada, en un altre indret, que no sigui el teatre, per mantenir la mateixa capacitat. Dalmau, però considera positiva la fórmula d’aquest any.

Avui es tancarà la mostra amb la jornada amb més entrades venudes. De fet, en sols unes hores es va penjar el rètol d’entrades exhaurides. Avui el convidat d’honor serà el cuiner Joan Roca del reconegut restaurant gironí, el Celler de Can Roca, un restaurant que ahir revalidava les seves tres estrelles Michelin.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics