URGENT

Un jugador del Blanes agredeix al segon entrenador de l’amateur de futbol

Compartiu aquesta història

 

L’empat que dissabte va esgarrapar l’amateur al seu desplaçament al camp del Racing Blanenc, va costar alguna cosa més que dos punts. Els palafollencs són liders cos que motiva a qualsevol equip que s’enfronta a ell i més si ets un equip d’una població veïna.

El Racing Blanenc va plantejar un partit molt dur, amb força entrades per tal de dificultar el joc dels palafollencs. Fruit d’aquest joc es va lesionar un dels jugadors palafollencs que va necessitar assistència mèdica i l’entrenador de l’amateur va ser expulsat per protestar les decisions arbitrals. A la mitja part, quan els jugadors es retiraven al vestuari, el segon entrenador del PLF va recriminar a un dels jugadors del Blanes les fortes entrades. Segons fons del club palafollenc, el jugador va respondre a les recriminacions amb un cop de puny al segon entrenador de l’amateur. Ho ha explicat el primer entrenador del PLF, Josep Matas, qui apunta a la permissivitat de l’àrbrite com a possible augment de la tensió al partit

Davant l’agressió, l’àrbitre va expulsar al jugador del Blanes i va anotar l’agressió a l’acta del partit. El club palafollenc va sol•licitar la presència dels Mossos d’Esquadra, a qui van denunciar l’agressió. De tota manera, Matas recrimina, més enllà del cop de puny, l’actitud del delegat de l’equip blanenc que intentava justificar l’agressió acusant al segon entrenador del PLF de provocació.

El comitè de competició es reunirà demà per decidir les sancions derivades d’aquest partit jugat al camp de Can Borell de Blanes dissabte a la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics