Una fira d’intercanvi i una macedònia solidària com a novetats de la Setmana per Prevenció de Residus a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi es suma un any més a aquesta iniciativa que s’organitza arreu d’Europa per sensibilitzar de la necessitat de prevenir en la creació de residus.

Aquesta setmana de la prevenció de Residus es tradueix a Malgrat en diferents activitats que es faran, principalment, aquest dissabte.

A Can Campassol i a les 10 del matí començarà una fira d’intercanvi de joguines, llibres i contes per a menors de 14 anys que s’allargarà fins a les 5 de la tarda. Aquesta activitat rep el nom de Encants de la Mainada i tothom que ho vulgui pot muntar la seva parada per intercanviar aquest tipus d’objectes destinats als més petits. Així es vol conscienciar als joves de la possibilitat de reutilitzar i evitar la generació de residus.

L’altra activitat forta d’aquest programa medioambiental és la 1a Macedònia Solidària a benefici de Cáritas. Durant el matí, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau de Malgrat intercanviarà oli i llegums secs per un got de macedònia. Una activitat que compta amb el suport dels donatius de totes les fruiteries del poble. Aquesta activitat s’emmarca en el lema d’enguany de la Prevenció del Malbaratament Alimentari.

Una altra de les activitats de dissabte, serà la ja tradicional subhasta de bicicletes abandonades, a les 17 h. Aquest any se subhastaran 22 bicicletes que o bé han estat abandonades a la via pública o recuperades per la policia després de ser robades.

Les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus es clourà amb un taller sobre cuina d’aprofitament, el dimecres dia 26 a la tarda a la Biblioteca La Cooperativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics