El Síndic de Greuges serà demà a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

síndicL’equip de la institució atendrà aquest dimarts les queixes i consultes dels malgratencs. El Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà al Centre Cívic per recollir les opinions dels ciutadans contra l’actuació de l’administració pública i també la de les companyies que presten serveis generals com ara la llum, l’aigua o el gas, entre d’altres.

El Síndic es desplaça cada mes a diverses localitats de Catalunya per atendre de primera mà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes.

No és la primera vegada que professionals del Síndic es desplacen a Malgrat de Mar. Ja ho van fer el 2015 i aleshores van rebre 21 visites: 12 queixes i 10 consultes. Les problemàtiques es van plantejar aleshores estaven relacionades amb temes de consum elèctric, de telefonia i gas, però també serveis socials, urbanisme o medi ambient, entre d’altres. 3 de les 12 queixes presentades anaven dirigides a l’Ajuntament de Malgrat i totes les visites eren de malgratencs i malgratenques.

Per concertar es pot enviar un missatge al mail sindic@sindic.cat o també trucant al 900 124 124. El 3 de febrer també es desplaçaran a Premià de Mar. El Síndic té la funció d’atendre les queixes de les persones que es trobin desprotegides davant l’actuació o inacció de les administracions i vetlla pel seu bon funcionament. Entre les seves competències hi ha de garantir el compliment de la Llei de transparència i la defensa de drets i llibertats en matèria de no discriminació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics