URGENT

EUiA de PLF amplia l’organigrama amb 3 noves comissions

Compartiu aquesta història

La formació a Palafolls ha aprovat en una Assemblea celebrada el passat 8 de març un nou organigrama amb el que es doblen les comissions del grup. Fins ara n’hi havia dues: el coordinador de l’Assemblea, que es manté a Juan Andrés Osorio, i la Responsable d’Organització, Inma Ortega.

Ara s’inclou una responsable de la comissió Política, Clara Hidalga, responsable de la comissió de moviments socials, Ángel Díaz, i José L. Martínez, que serà el de la comissió de Comunicació i Xarxes.

El grup canvia l’organigrama després de 2 anys de legislatura en els quals la formació ha governat juntament amb el PSC a l’Ajuntament de Palafolls. El partit, assegura el seu coordinador, Juan Andrés Osorio, “s’està preparant per una renovació que té a veure amb el nou espai dels comuns que s’està creant”, un paraigües d’esquerres on es busca aglutinar tant simpatitzants d’ICV, de Podem com també independents.

Així, Esquerra Unida ha creat les noves comissions encaminant-se, diu, cap a aquest espai comú.

Les cinc noves comissions s’han presentat a les xarxes socials i al maig preveuen crear una assemblea oberta, però encara no hi ha dates tancades.

Recentment, EUiA ha iniciat una campanya d’assessorament d’afectats per les clàusules terra i, segons han avançat a aquesta emissora, estan treballant en una jornada d’assessorament extrajudicial que es faria la setmana que ve. A més, el proper 23 de març organitzen una xerrada al Casal d’Avis de Palafolls amb Antoni Lucchetti, advocat, economista i  polític. Lucchetti va ser ex primer secretari general del PSUC-viu entre el 1997 i el 2001.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics