URGENT

Jutgen un veí de Blanes per intentar violar i amenaçar la seva dona

Compartiu aquesta història
L'acusat d'esquenes en el judici per amenaces a la seva parella. El Gerió / ACN
L’acusat d’esquenes en el judici per amenaces a la seva parella. El Gerió / ACN

L’home, s’enfronta a 8 anys i mig de presó acusat d’un intent de violació, maltractament i amenaces cap a la seva parella. L’Audiència de Girona l’ ha jutjat aquest dilluns.

Tot i la gravetat dels fets, ni l’acusat ni la víctima han respost les preguntes de la fiscalia ni dels advocats, i tampoc ho ha fet el germà del processat que en el moment dels fets era fora del pis. Només han testificat dos agents dels Mossos d’Esquadra que van intervenir en el cas i una forense que ha ratificat l’informe sobre les lesions de la dona.

Els fets es remunten a la matinada del 10 d’octubre del 2015, quan els Mossos rebien un avís per una disputa domèstica. La trucava alertava dels crits de la dona demanant auxili. Segons han relatat els agents, es van trobar la dona “despullada, amb la cara ensangonada i diversos hematomes al cos”.

Els Mossos asseguren com l’acusat estava molt alterat i va costar reduir-lo. Els mossos van explicar que la víctima els havia dit que l’acusat havia arribat al domicili begut i buscant sexe, quan ella s’hi va negar, diu, va començar la disputa.

L’acusació manté que l’investigat no va arribar a consumar la violació perquè els Mossos van arribar a temps.

La fiscalia demana al tribunal que condemni el veí de Blanes a 8 anys i mig de presó per un delicte d’intent d’agressió sexual amb penetració, un delicte e maltractament de l’àmbit de violència sobre la dona amb agreujant parentiu i un delicte d’amenaces. Demana també que l’acusat no es pugui apropar a la víctima i 10 anys de llibertat vigilada. No es demana cap indemnització a la dona perquè ella mateixa hi ha renunciat.

La defensa, en canvi, demana l’absolució de l’home. Argumenta que els Mossos són l’única prova i que només van veure ferides d’una suposada agressió i apunta que “potser van tenir una relació sadomasoquista”. El judici ha quedat vist per sentència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics