S’encén l’alarma per una crema controlada al Pipi Can

Crema controlada al Gorg dels Cans. RP
Crema controlada al Gorg dels Cans. RP
Crema controlada al Gorg dels Cans. RP

Arriba el bon temps, pugen les temperatures i amb elles el risc d’incendi. Aquest migdia, pels volts de les 12.15h els bombers de Pineda rebien l’avís de foc en uns canyissars del Gorg dels Cans de Palafolls. S’hi ha desplaçat fins a dues dotacions dels Bombers i també una patrulla de la Policia Local, però finalment ha quedat en una falsa alarma.

Tot ha quedat reduït a una crema controlada amb el permís corresponent, pel que el cos d’emergència no ha hagut d’actuar per extingir el foc.

L’avís l’han rebut d’un particular que davant l’incendi ha alertat als bombers, segons han relatat fonts del cos a aquesta emissora. Avui és l’últim dia en què està permès la crema, a partir de demà, 15 de març, fins el 15 d’octubre, queda totalment prohibit encendre foc per qualsevol tipus d’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics