Remodelaran els accessos de vianants de la rotonda de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja han començat els treballs preliminarsper adequar els accessos de vianants de la rotonda d’accés a l’av del mar de Palafolls, al barri de Sant Lluís. Actualment aquest punt d’entrada l nostre municipi no disposa de passos de vianants i els qui decideixen crear la carretera ho han de fer refugiant-se en les illetes de la pròpia rotonda.

Projecte a fer a la rotonda.

La intervenció prevista dibuixarà 4 passos de vianants, tant en la part palafollenca com en la malgratenca que permetin una major seguretat als vianants que circulin  peu per aquesta zona. Tmbé es refaran les illetes protectores de les rotondes.

Aprofitant l’actuació també es remodelarà la parada de bus que hi ha actualment en aquest punt. Actualment la parada de bus és a la part palafollenca i es traslladarà ara a la vorera més propera a Malgrat. Els nous passos de vianants facilitaran l’accés a la nova parada de bus en les que operen diverses línies de transport interurbà.

L’Ajuntament de Palafolls també treballa  per que es pugui millorar la seguretat d’accés a la residència geriàtrica del nostre municipi. Actualment no hi a cap pas de vianants que permeti l‘accés al centre amb seguretat. El consistori espera poder concretar, també amb la Diputació, la incorporació d’elements de seguretat  per creuar la via i un voral a la part de la Figuerassa, on hi ha una zona d’estacionament de vehicles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics