URGENT

Els infants palafollencs podran decorar gorros pels equips sanitaris

Compartiu aquesta història

En els propers dies, els més petits del nostre municipi podran sumar-se a les tasques d’ajuda i suport cap als professionals sanitaris davant la lluita contra el coronavirus.

L’Ajuntament de Palafolls ha respost a la demanda de gorros feta des dels professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva amb la confecció d’aquestes peces per part de l’incansable equip de persones cosidores del nostre municipi. El teixit per crear els gorros, cedit per empreses, és de color blanc, i aquest fet ha motivat al consistori a fer extensiva la col·laboració als infants. Així, s’ha decidit que aquests barrets es faran arribar als nens i nenes que ho vulguin perquè els puguin pintar.

Susanna Pla, 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, explica com s’ha ideat la iniciativa.

Pla ha explicat que els barrets ja s’estan confeccionant, i ha afegit que qui tingui material a casa per decorar roba ja podrà començar a donar color als gorros, que es preveu que es comencin a repartir la setmana que ve. D’altra banda, si a algun infant li fa falta, a través de la xarxa de voluntaris se li faran arribar retoladors perquè els puguin pintar.

La tinent d’alcalde explica que a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament es faran públiques les vies de contacte per inscriure’s a aquesta iniciativa.

L’Ajuntament de Palafolls anima a la ciutadania a participar en aquest nou projecte, especialment encarat als infants del municipi, que han de continuar a casa degut al confinament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics