Seminari en línia per resoldre dubtes i inquietuds a treballadors i autònoms

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dilluns l’Àrea de Promoció ECONÒMICA de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat un seminari en línia per ajudar a assalariats, aturats i autònoms a resoldre els dubtes que se’ls puguin plantejar davant la situació laboral derivada de la crisi del coronavirus.

El seminari es farà amb la ponència de l’advocada laboralista Elisabeth Embid, qui explicarà quin és l’escenari que ha obert l’actual situació i quines són les mesures i recursos que s’han adoptat en les últimes setmanes per ajudar al sector econòmic.

Ho explica Mari Parra de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Per assistir en aquest taller obert i participatiu, cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al web municipal, Palafolls.cat. Un cop inscrits s’informarà als participants de l’accés al seminari, que es farà a través de la plataforma en línia Zoom.

Aquest taller és gratuït i de servei pels molts treballadors que per culpa d’aquesta pandèmia han patit un ERTO, un tancament d’activitats o pels autònoms que s’han vist obligats a deixar de treballar per les mesures de protecció per frenar la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics