El repartiment de mascaretes a Palafolls s’alenteix però l’Ajuntament el considera més efectiu

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Aquest divendres un terç dels palafollencs ja tenien una mascareta confeccionada per l’equip de persones cosidores voluntàries, després que dimecres es posés en marxa el repartiment d’aquestes proteccions entre la població.

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que, malgrat que les previsions inicials apuntaven que s’enllestís el repartiment en poc més d’una setmana, la tasca està essent molt més elaborada, ja que es verifica la recollida en mà, i això provoca un alentiment del repartiment.

Malgrat aquest fet, el consistori assegura que el repartiment és més efectiu, ja que permet tenir un control sobre les unitats entregades.

Segons informa l’Ajuntament, els organitzadors calculen que les mascaretes ja a un terç de la població palafollenca, i encara queda bona part per cobrir. De moment s’han entregat mascaretes a un 60% de la població de la zona del centre, un 60% del barri de Santa Maria, un altres 60% al barri de Sant Lluís i tota la població de Mas Reixach.

El consistori preveu que durant aquest cap de setmana es reparteixi de forma disseminada i es comenci a fer l’entrega a Mas Carbó. A la vegada, es preveu que a mesura que es vagin completant les zones, més persones s’afegeixin al grup que reparteix per Sant Genís i Ciutat Jardí.

L’Ajuntament ha aclarit que, en cas d’absència al domicili, es deixarà un paper a la bústia indicant un número de telèfon en què cal trucar per obtenir la mascareta, ja que aquesta no es deixarà a la bústia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics