L’Ajuntament engalana les places amb flors durant aquest Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant la jornada d’avui, diada de Sant Jordi, els carrers de Palafolls es mantenen buits, en compliment del confinament que obliga l’estat d’alarma.

Tot i així, per intentar donar color al municipi, l’Ajuntament de Palafolls ha decidit engalanar les places del nostre poble amb flors provinents del sector local de la planta ornamental, afectat doblement enguany pel temporal Gloria i ara pel coronavirus, i que compta amb tot un excedent de producte al qual no pot donar sortida.

Aleix Freixa, regidor de Promoció Econòmica del consistori, explica que es van posar en contacte amb els negocis del sector que hi ha al nostre municipi per proposar-los la venda a preu de cost d’aquest excedent, per tal de mitigar l’impacte de la situació i poder donar sortida a les flors decorant amb flors les places de diferents indrets de Palafolls.

L’Ajuntament ha col·locat flors a les places del Doctor Torner, Plaça Major, Fòrum Palatiolo, l’Església, Plaça de la Pau, el Casal de la Dona, la Fesola, Constitució, les escales de la Plaça de Poppi, Xon Comas, Mas Tit, la Plaça de Roig i Jalpí, la Torre de Guaita de la Plaça Valls d’Ax, el Saló de Mas Pedrer, Sant Genís, Mas Carbó i Mas Reixach.

Freixa assegura que la intenció no és, en cap cas, animar a la gent a sortir de casa, sinó que puguin gaudir d’uns carrers més alegres quan surtin per fer les compres de productes bàsics o les gestions permeses dins la situació actual.

La iniciativa de decorar amb flors les places de Palafolls és una de les propostes impulsades des de l’Ajuntament durant aquesta diada atípica de Sant Jordi, que enguany inclou també activitats des de l’Instagram de la Biblioteca Enric Miralles, programació especial de RP, un joc de microrelats, entre altres activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics