Els Focs de Blanes s’ajornen pel 2021

47è Concurs Internacional de Focs de Blanes. - Foto: Joaquim Llorens
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge del 47è Concurs Internacional de Focs de Blanes. – Foto: Joaquim Llorens

La crisi derivada de la pandèmia del coronavirus torna cobrar-se una nova víctima en l’àmbit cultural. Avui, l’Ajuntament de Blanes ha anunciat que la 50a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava queda ajornada fins el 2021.

Fa just dos mesos s’havia de presentar en roda de premsa l’edició 50 del certamen, que de fet ja havia de començar a agafar forma des del mateix mes de març a través d’activitats culturals, lúdiques, mediàtiques, populars, entre altres, en un calendari que s’havia d’allargar fins a finals d’aquest any.

La crisi de la Covid-19, però, ha obligat a ajornar totes aquestes activitats i el mateix Concurs del juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna, ja que l’Ajuntament veu “impossible” poder organitzar el certamen amb les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus.

Tot i aquest ajornament pel 2021, el consistori blanenc ha anunciat que sí que se celebrarà una festa de Santa Anna en format reduït, en menys dies, i adaptada a les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19. Segons ha informat l’ajuntament, els actes es concentraran al voltant del cap de setmana que culmina amb el diumenge 26 de juliol, el dia de Santa Anna, i assegura que les propostes en què s’ha estat treballant seran “singulars i atractives”. El consistori blanenc preveu donar a conèixer el programa definitiu, en un principi, entre finals de juny i principis de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics