Arrenquen els cursos de competències bàsiques de l’Escola d’Adults municipal, amb matrícula oberta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola d’Adults de Palafolls va obrir ara fa un mes les inscripcions pels cursos que ofereix enguany, unes formacions de competències bàsiques que han arrencat aquest mateix mes de novembre.

Es tracta de cursos de llengua catalana o castellana bàsic o també d’alfabetització digital, i es reprenen un any després que la pandèmia impedís posar-los en marxa.

Això es valora molt positivament des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, des d’on s’ha informat que, després que ho hagi aprovat la junta de govern local, s’ha activat la matrícula oberta per inscriure’s-hi.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació del consistori.

Tal i com recorda Rovira, des de l’Escola d’Adults es programen els cursos amb la condició d’arribar a un mínim de gent interessada -en el cas de les competències bàsiques, és de 7 persones. Igualment com es fa en molts altres serveis municipals, un cop assolit aquest mínim s’obre la matrícula oberta per poder donar opció d’inscriure’s a persones que ho necessitin més enllà en el curs o que s’hagin assabentat més tard de l’organització dels cursos.

Des de l’Escola d’Adults s’han impulsat enguany formacions de català i castellà bàsic, d’alfabetització de comunicació oral i escrita i alfabetització digital de nivell 2.

Per a qualsevol dubte o per obtenir més informació es pot contactar amb l’àrea d’Educació del consistori palafollenc, a l’edifici del MiD, així com al web www.palafolls.cat. Les inscripcions es poden efectuar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics