Lloret retirarà el radar que va posar prop de 5000 multes en un mes

Radar a retirar. Nova Ràdio Lloret
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Lloret retirarà en breu el radar de l’avinguda Vila de Blanes com a resposta a les peticions de la ciutadania. El consistori assegura que la seva voluntat era reduir la velocitat en una de les principals vies d’accés a la ciutat. La veritat és que aquest radar va registrar el desembre prop de 4900 sancions, mentre que al febrer  en van ser poc més de 400.

Justament aquest gran nombre de sancions ha provocat rebunbori a Lloret i, segons el Diari de Girona, aquest divendres es van presentar 1.000 firmes a l’Ajuntament contra el radar i per reclamar solucions.

Davant de tot plegat l’Ajuntament de Lloret ha anunciat que retirarà lel radar i, en el seu lloc, s’instal·larà un indicador de velocitat per avisar els conductors de la velocitat a què circulen en una via limitada a 40 km/h des del 2002.

A més,  el consistori ha encarregat a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) un dictamen jurídic per buscar la viabilitat legal per revocar les multes que s’han posat a un mateix conductor en un curt espai de temps i que, a més,  han estat notificades de cop. El consistori considera que els conductors no han tingut l’oportunitat d’adequar el seu comportament viari a la velocitat que requereix la via i han acomulat diverses sancions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics