Avui arranca la segona edició del FEM Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot a punt per a que aquest vespres se celebri la segona edició del festival FEM Palafolls. Aquest festival d’estiu vol promocionar i impulsar l’economia local amb un cap de setmana amb actuacions musicals, ofertes comercials i promocions a la restauració. 

El parc de les Esplanes tornar a ser l’escenari de les actuacions musicals que enguany, aposten per Manu Tenorio com a cap de cartell. Tenorio actuarà avui, mentre que dissabte actuaran Porto Bello i la Dj Núria Escarp. L’últim dia d’actuacions, diumenge, s’ha reservat per a la pianista Laura Andrés. 

El FEM Palafolls vol ser un aparador del teixit econòmic local i per això s’ha preparat diferents activitats de promoció. Per aquest motiu molts dels locals de municipi han preparat menús i ofertes especials per atraure persones per aquest cap de setmana. Ens ho explica Ricard Morals, tècnic de cultura a l’Ajuntament de Palafolls

Demà dissabte hi haurà la botiga al carrer amb una 15a de botigues que seran al voltant de l’església. També la Fundació del Molí preveu fer una desfilada de moda i una nova Fira Foraestocs entre dissabte i diumenge al matí, la novetat d’aquesta edició.

Escenari del FEM Palafolls. RP

La restauració també tindrà el seu racó al Village que es tornarà a muntar al voltant dels concerts. Enguany hi haurà 6 bars i restaurants presents en aquest espai distès a tocar de la zona d’actuacions al parc de les esplanes.

L’any passat es va fer per primer cop el FEM Palafolls, però va estar marcat per les mesures anticovid, que van obligar a restringir aforaments o limitar torns a les activitats. 

Tots els a

ctes i activitats són gratuïtes i no cal reservar plaça, excepte pel fora Estocs, que si cal cita prèvia que es gestiona a través del web de la fundació del Molí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics