Avui ha començat el casal d’estiu municipal a Palafolls

Casal d'Estiu de Palafolls. AjPLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la finalització del curs escolar, avui són molts els nens i nenes els que gaudiran dels casals d’estiu d’enguany.

És el cas de Palafolls, que avui s’han iniciat el programa estival 2022,  amb activitats que es faran com sempre els mesos de juliol i agost, enguany a les instal·lacions de Mas Prats. Aquest any, les inscripcions han estat un èxit. Ho explica Elies Samper, responsable del casal d’estiu.

Després de dos anys de restriccions, sembla ser que el casal d’estiu recuperarà el format pre pandèmia on els nens i nenes podran gaudir cent per cent de les activitats, tallers i sortides del programa d’enguany.

Així doncs, donem es dóna encentat un any més el casal d’estiu. Recordem que el casal  d’estiu municipal és un servei que fomenta l’educació en el lleure, adreçats a nens i nenes de Palafolls. L’objectiu és que els infants gaudeixin de les vacances d’estiu amb seguretat i diversió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics