URGENT

L’escola Mas Prats reprèn l’activitat a l’hort escolar

Compartiu aquesta història

Després de dos anys en què els alumnes de l’escola Mas Prats de Palafolls no han pogut gaudir de l’hort, avui tornen mans a l’obra. Recordem que primer va ser el Glòria que va trencar l’hivernacle i després la Covid-19 que va restringir els contactes, és així com els alumnes no havien pogut continuar amb l’activitat fins avui. 

Els primers en podeu gaudir de l’hort seran els alumnes de EI 4 i EI 5. Aquesta tarda començaran a preparar la terra per poder plantar els seus productes en les properes setmanes. Així ho ha indicat Laura Duarte, directora del centre.

A més, afegeix que enguany ha sigut molt important la col·laboració dels pares. Tal com explica, s’ha creat una comissió de pares voluntaris que s’acostaran per les tardes a l’escola per ajudar en el que faci falta. De moment, les seves tasques seran arreglar la caseta d’eines i millorar l’estat dels bancals que faran els alumnes.

S’hi plantaran tot tipus de verdures, hortalisses i fruites, a banda d’arbres fruiters i plantes aromàtiques. Entre les que s’han escollit hi ha raves, pastanagues, maduixes i enciams.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics