Encara hi ha places disponibles pels cursos de defensa personal que s’han organitzat en el marc del 25N

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte 12 de novembre i el proper dissabte 19 de novembre, l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un curs de defensa personal per a dones. L’activitat s’emmarca dins les que s’han preparat per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones. 

Anirà a càrrec del Club Taekwondo Juls Palafolls i es faran dos grups cada dia, un de 10h a 11:30h i un altre de 17h a 18:30h. Tal com explica Judit Puig, tècnica de Serveis Socials, s’ha decidit tornar-lo a fer perquè és una activitat que té molt d’èxit al municipi. Afegeix que, tot i que no hauria de ser necessari tenir nocions com aquesta, des de l’ajuntament consideren que és important realitzar tallers així, donats els casos d’agressions vers les dones que encara passen a dia d’avui. 

Tothom interessat en participar d’aquest taller pot apuntar-s’hi de forma presencial a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, trucant a l’Ajuntament al 93.762.00.43 o a mòbil de l’Àrea al 673.591.756.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics