Simó López: “La intenció és conèixer els projectes pedagògics de les escoles i veure què es pot aprofitar per millorar el treball en xarxa del Departament d’Educació” 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El director de Serveis Territorials d’Educació Maresme- Vallès Oriental, Simó López, ha visitat aquest matí els centres educatius de Palafolls per tal de saber quina és la seva situació i escoltar les demandes dels seus membres.

Aquesta és una visita rutinaria que servirà, sobretot, per conèixer els projectes pedagògics dels centres. Tal com ha indicat el mateix Simó López, La intenció és conèixer quins projectes pedagògics es desenvolupen a les escoles i veure què es pot aprofitar per millorar el treball en xarxa des del serveis territorials del Departament d’Educació.

Tal com explica la regidora d’Educació de Palafolls, Susanna Pla, aquesta trobada serveix per posar en valor el projecte educatiu de Palafolls i mostrar la tasca que es fa diariament per part de tots els agents implicats. 

A banda, d’això, també han volgut traslladar al senyor Simó una demanda que és comuna a tota la comunitat educativa de Palafolls. Concretament, se li ha recordat la demanda de la implantació de la jornada continuada al municipi. I, és que, tal com indica Pla, a principi d’aquest curs es va veure el bon funcionament d’aquest sistema i els centres educatius de Palafolls demanen continuar amb ell després de la bona rebuda per part de les famílies.

A més, també li han explicat i han posat en valor el bon funcionament que està tenint el projecte de les extraescolars comunitàries en col·laboració amb les entitats del municipi.  La visita ha començat a l’Escola Mas Prats, ha seguit a Les Ferreries i ha finalitzat a l’Institut Font del Ferro.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics