URGENT

La nova T-Jove ja està operativa per als usuaris de transport públic de l’ATM

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres es va poder estrenar la nova targeta de transport T-Jove amb totes les novetats que inclou. Aquesta nova targeta amplia la seva vigència cinc anys, fins als 30 anys, i les 6 zones tarifàries s’uneixen en una sola. 

A partir d’ahir la T-Jove s’ha fet extensiva a tot Catalunya, tot i que això no vol dir que es pugui viatjar per tot Catalunya amb una sola T-Jove, sinó que el límit són les zones de cada àrea de transport. És a dir, algú que validi la T-Jove a Malgrat de Mar (àrea de Barcelona) no podrà anar amb el mateix bitllet fins a Tarragona, que és una altra àrea.

Aquests només són alguns dels principals avantatges de la renovació d’aquest títol de transport que a partir d’ara, també, només es podrà comprar en format T-Mobilitat, en targeta de plàstic o amb el mòbil. Fins dimarts, la T-jove tenia un preu de 40 euros per una sola zona, ara es podrà viatjar per les 6 zones que conformen l’àrea de Barcelona pel mateix preu. 

Pel que fa a les T-Jove que ja s’han comprat, encara es podran fer servir fins al gener del 2024. Tot i això, no es podran bescanviar les targetes antigues per les noves, s’han d’esgotar abans de comprar una nova. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics