URGENT

El Casal d’Avis de Palafolls acull la xerrada ‘Els beneficis de l’Alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport’

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, comença la ronda d’activitats i xerrades proposades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva conjuntament amb l’Ajuntament de Palafolls, amb motiu del Dia Internacional de l’Activitat Física. 

La primera d’elles serà aquesta mateixa tarda al Casal d’Avis de Palafolls, de forma totalment gratuita i sense necessitat d’inscriure’s, a les 18:30. La xerrada porta com a títol ‘Els beneficis de l’Alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport’  i la conduirà la nutricionista de la Corporació, Laura Lorca. 

La idea és partir del dubte sobre què té més pes: l’exercici físic o la nutrició. La responsable de l’activitat ens ha explicat que l’activitat està dirigida a tota mena de públic: des de joves esportistes a gent major. 

Un altre dels objectius de la xerrada és desmitificar les falàcies més habituals en el món de l’alimentació. La xerrada se suma a una ronda d’activitats ja anunciades i que se celebraran arreu del territori de la comarca. La pròxima al nostre municipi serà una sessió d’activitat física el dia 5 de maig al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics