URGENT

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa ja poden renovar la seva plaça pel curs vinent

Compartiu aquesta història

 L’Escola de Música i Dansa de Palafolls ha posat en marxa el calendari de preinscripcions de cara al pròxim curs 2023-24. El període de confirmació de plaça per als alumnes que actualment formen part del MiD, va començar el passat 4 de maig i s’entendrà fins al pròxim divendres 19 de maig. 

Els qui vulguin renovar la seva plaça podran fer-ho tant per via telemàtica com presencial:

  • Telemàticament: s’haurà d’entrar una instància a la seu electrònica de l’Ajuntament on hauran d’indicar el curs o especialitat que volen impartir. 
  • Presencialment: s’haurà de demanar cita a l’OAC que, al seu torn, pot ser a través de la seu electrònica de la vila o per telèfon, i, tanmateix, s’haurà d’indicar el curs o l’especialitat triada. 

El director del MiD, David Martínez, ha assenyalat que habitualment els alumnes acostumen a renovar les seves places i que queden molt poquetes lliures per a nous estudiants. 

Tal com explicava Martínez, ara per ara, hi ha 110 places de música i unes 70 de dansa ocupades. Tot i que per a les places de dansa pot haver-hi una mica més de marge, les classes d’instruments sí que tenen un límit i només quedaran lliures en cas que algun alumne actual deixi la seva. 

En aquest sentit, entre l’1 i el 8 de juny, es farà la publicació de les places que quedin disponibles al tauler d’anuncis de l’Ajuntament així com a la seva pàgina web. El període de presentació de noves sol·licituds s’obrirà el dia 9 de juny i estarà disponible fins al dia 20. Igual que pels alumnes actuals, les sol·licituds de preinscripció podran ser telemàtiques o presencials. Això sí, en el seu cas hauran de presentar el formulari de preinscripció, així com una autorització bancària i una carta de compromís educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics