Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa ja poden renovar la seva plaça pel curs vinent

Interior del MiD. Aj Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’Escola de Música i Dansa de Palafolls ha posat en marxa el calendari de preinscripcions de cara al pròxim curs 2023-24. El període de confirmació de plaça per als alumnes que actualment formen part del MiD, va començar el passat 4 de maig i s’entendrà fins al pròxim divendres 19 de maig. 

Els qui vulguin renovar la seva plaça podran fer-ho tant per via telemàtica com presencial:

  • Telemàticament: s’haurà d’entrar una instància a la seu electrònica de l’Ajuntament on hauran d’indicar el curs o especialitat que volen impartir. 
  • Presencialment: s’haurà de demanar cita a l’OAC que, al seu torn, pot ser a través de la seu electrònica de la vila o per telèfon, i, tanmateix, s’haurà d’indicar el curs o l’especialitat triada. 

El director del MiD, David Martínez, ha assenyalat que habitualment els alumnes acostumen a renovar les seves places i que queden molt poquetes lliures per a nous estudiants. 

Tal com explicava Martínez, ara per ara, hi ha 110 places de música i unes 70 de dansa ocupades. Tot i que per a les places de dansa pot haver-hi una mica més de marge, les classes d’instruments sí que tenen un límit i només quedaran lliures en cas que algun alumne actual deixi la seva. 

En aquest sentit, entre l’1 i el 8 de juny, es farà la publicació de les places que quedin disponibles al tauler d’anuncis de l’Ajuntament així com a la seva pàgina web. El període de presentació de noves sol·licituds s’obrirà el dia 9 de juny i estarà disponible fins al dia 20. Igual que pels alumnes actuals, les sol·licituds de preinscripció podran ser telemàtiques o presencials. Això sí, en el seu cas hauran de presentar el formulari de preinscripció, així com una autorització bancària i una carta de compromís educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics