URGENT

El Teatre de Palafolls acull el debat de caps de llista que organitza Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al vespre, el Teatre de Palafolls serà un dels espais on els representants de les candidatures municipals es veuran les cares abans de les eleccions d’aquest diumenge 28 de maig. Ho faran al debat de caps de llista que ha organitzat Ràdio Palafolls perquè posin en comú algunes de les idees que presenten els partits aquests comicis i comentin les propostes dels altres participants. 

Pel que fa als convidats, el debat comptarà amb la presència de Francesc Alemany (ERC), Joan Vila (PSC), Juan Andrés Osorio (EU), Jordi Caparrós (Nosotros), Alícia Álvarez (JxP), Marc Arguilé (PP) i Mònica Armada (PSOM).

L’acte se celebrarà, com diem, al Teatre de Palafolls a partir de les 20h i accepta la presència de públic, tot i que aquest no podrà participar de les intervencions que facin els diferents representants polítics. 

Aquesta és una altra de les propostes que s’han preparat des de Ràdio Palafolls per apropar la política i les eleccions a la ciutadania juntament amb el debat de candidatures, les enquestes i les entrevistes polítiques als candidats de cada formació que cada dia es fan en directe després de l’Informatiu Migdia i en diferit després de l’Informatiu Vespre. Tothom interessat en seguir el debat ho podrà fer en directe des del Teatre, a través del 107.7 FM o del perfil de Facebook de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics