URGENT

Jordi Caparrós veu viable la cobertura de la Riera de la Burgada i la creació d’un passeig transitable com hi ha a altres municipis del Maresme

Compartiu aquesta història

Una de les propostes estrella de Nosotros és la creació d’un complex hoteler entre el Molí Vell i Marineland. Aquesta opció ha estat criticada per alguns partits en tant que consideren que és una opció que va en contra de la preservació del medi ambient. En aquest sentit, Jordi Caparrós ha detallat que és tot el contrari. Des de Nosotros consideren que construir un conjunt com aquest pot afavorit a la conservació del medi natural de Palafolls, ja que per exemple, inclou l’adequació de la zona del Molí Vell que actualment, diuen, és un perill per la població.

Així es va expresar ahir dimarts Jordi Caparrós, alcaldable de Nosotros a Palafolls, a l’entrevista que aquesta emissora va realitzar-li en el marc de les entrevistes polítiques als alcaldables de les formacions de Palafolls. 

Pel que fa a altres de les seves propostes, destaca la cobertura de la Riera Burgada, tal com ho han fet altres municipis com Arenys de Mar i Arenys de Munt. En aquest sentit, assegura que és possible cobrir la riera i fer una espècie de passeig transitable a sobre, a banda de buscar una solució perquè no se saturi la riera amb l’excés d’aigua quan plogui molt.

Finalment, Caparrós va voler deixar clar que guanyi qui guanyi aquestes eleccions, qualsevol partit tindrà el recolzament de Nosotros en cas que estiguin interessats en tirar endavant el seu projecte i, si cal, els facilitaran els contactes dels inversors. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics