URGENT

Malgrat de Mar torna a posar en marxa el projecte Brigada Jove

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tornat a posar en marxa el projecte Brigada Jove. La iniciativa, adreçada als joves malgratencs, té com a objectiu oferir una primera experiència laboral remunerada, durant els tres mesos de la temporada d’estiu. En concret, la convocatòria està adreçada a joves d’entre 16 i 22 anys i ofereixen un contracte de tres mesos amb una jornada parcial del 50%. 

El projecte, impulsat per la regidoria d’Inserció Laboral, ofereix set places de treball a l’àrea de Medi Ambient i Platges. Cinc d’elles estan dirigides a les tasques d’informació en medi ambient i platges, mentre que les altres dues, a banda de fer tasques d’informació, també inclouen feines de coordinació. 

Per formar-hi part, els joves interessats ho hauran de fer presentant una instància a la seu electrònica de l’Ajuntament. A la mateixa pàgina web es poden trobar les bases i els requisits que han de complir. El termini per presentar la sol·licitud de candidatura per poder participar en el procés de selecció serà fins al dia 1 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics